miércoles, 8 de diciembre de 2010

L'alberg


Estrenem blog al mateix temps que comencem a caminar en direcció a la capital britànica. Fa poc més de dues setmanes vam comprar, literalment, els bitllets que ens obrien les portes a una nova etapa. Si no ens van enganyar, marxem a principis de gener, i en poc més de quatre hores, deixarem enrere un país i en rebrem (o ens rebrà) un altre.

Després de navegar enmig d'una gran quantitat de propostes d'allotjament (residències, b&b, hotels...) hem trobat (o ell ens ha trobat a nosaltres) un alberg cèntric i econòmic que ens acollirà els tres primers dies: Youth Hostel London Earl's Court. Gràcies a la informació d'Internet i a la màgia de Google maps, hem pogut descobrir l'entorn de l'alberg, el carrer on està situat i les connexions amb el transport públic. Ja us explicarem si la realitat s'ajusta o no a les expectatives creades, que d'altra banda, estan totalment condicionades per la il·lusió d'un viatge inminent.

Mentrestant, l'espera és mig dolça mig amarga, ja que està plena de somnis, desitjos, però també de pors i dubtes, del temor de que tot surti bé, que trobem un bon lloc per viure sis mesos, que el país que ens acull ens tracti bé i que nosaltres sapiguem estar a la seva altura. Una cosa està clara: farem tot el que estigui a les nostres mans.

I...cada vegada falta menys. Ja no només veiem la silueta a la llunyania. Sembla que comencen a arribar els primers xiuxiuejos del nostre demà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario