sábado, 8 de enero de 2011

Camins: El barri

Hola a tots!
Després de quatre dies a Londres, tenim el temps suficient per poder actualitzar el blog. Fins avui, hem tingut dies freds, plujosos i burocràticament complicats. La recerca de pis a Londres va començar com una aventura emocionant, però de seguida es va desvetllar una realitat xocant: els pisos eren molt vells, petitíssims
i higiènicament molt millorables, i amb tot, els preus ens semblaven desproporcionats. Ens hem passat els dies amunt i avall de Londres, i encara és l'hora que veiguem el Big Ben, Hyde Park o Regent's Park. Sortosament, la biblioteca de Earl's Court ens va permetre navegarper Internet i anar buscant nous pisos, fins que vam trobar una habitació en una caseta, situada a Canada Water, a tocar del riu, per la part del sud. Una visita improvitzada al vespre ens va permetre conèixer en Francois, l'agent, qui ens va ensenyar una mica el barri i la casa. Es tracta d'un barri familiar, ple de canals i llacs. La casa és petita però neta i amb menjador! Cal tenir en compte que fins el moment d'entrar a la casa numero 15, només havíem vist pisos ("caus") on la mostra més generosa de living room era una taula empotrada a la paret de l'entrada (calia vigilar de no tocar la taula en obrir la porta del carrer); o bé una cuina amb un sofà a dins, des d'on, vam deduir, la gent s'asseia amb el plat a la falda, per menjar en silenci els àpats. Veure aquell menjador amb televisió, sofàs i una taula, i que donava a un petit pati, va ser com veure la llum. La nostra habitació dona al pati, i també té TV amb DVD. En aquest moment en què escric això, puc dir que ja hem firmat el contracte de la casa (habitació) per 3 mesos. L'únic "però" és que haurem d'esperar fins el dia 23 de gener, dia en què marxen les dues noies que estan ara vivint allà. Segons Francois, a la casa serem 2 noies franceses, 1 italiana, 1 noi italià, 1 noi de SudAfrica i nosaltres. L'estació de metro/busos està a 10 minuts caminant, i com podeu veure a les fotos, el camí és molt agradable. A l'estació hi ha molts busos cap a "la city" i un metro que de seguida et porta el centre. També tenim un Decathlon, un Tesco i uns multicines a tocar!
Per aquells que ens vingueu a veure, hi ha un alberg de la mateixa cadena que els nostres, YHA, a tocar de la casa (casi es pot veure des de la finestra)!

Fins el dia 23 ens estarem en dos albergs, tots de YHA. Això ens permet cuinar i per tant, abaratir costos! Ara estem al segon alberg, i d'aqui una setmana tornarem al primer: l'actual està a dins de Holland Park, fet que fa que l'entorn sigui immillorable, verd i tranquil. Des d'aquí podem anar fàcilment al centre, museus, etc.

Pròxim objectiu: Buscar estudis a les universitats o acadèmies d'angles. I després: Feina!
Encara ens queda un bon tros, però sabent que tenim una habitació que ens espera, els tràmits són molt més plaents!

Fins molt aviat!

un petó a tots...se us troba molt a faltar

Alba

No hay comentarios:

Publicar un comentario